Pagini

duminică, 22 iunie 2014

Seria Collide - Gail McHugh

  Poate ca este timpul ca noi, cititorii, sa ne exprimam preferintele, sa spunem ce am dori sa citim, sa ajutam editurile sa ne ofere cartile ce ne-au starnit cu adevarat curiozitatea si interesul.
  De mult timp ma tot uit la cartile din seria Collide de Gail McHugh, majoritatea parerilor sunt pozitive, are recenzii bune, iar subiectul este........ Dar mai bine va las pe voi sa cititi descrierea si sa decideti daca v-ati dori sa cititi cartea.
   
Sursa foto aici
Primul volum al seriei este Collide.
Descriere: "O prima intalnire ratata.....
Ciocnirea cu a doua sansa.....
Incercand sa faca fata absolvirii colegiului si mortii mamei sale, Emily Cooper se muta in New York, pentru un nou inceput.
In timp ce-si ascunde propriile sale secrete Dillon Parker, avea grija de Emily, alinandu-i durerea. Stiind ca nu poate trai fara ea alaturi de el, este dulce, grijuliu si tot ceea ce Emily a dorit de la un barbat.
Pana cand il intalneste pe Gavin Blake, un bogat si cunoscut playboy, care este periculos de sexy si fermecator. Emily incearca sa nege atractia instantanee, dar Dl. Inalt, Intunecat si Fermecator nu este inclinat sa o lase sa-i scape asa usor. Revenindu-si dupa trecutul sau dureros, pe Gavin nu il va opri nimic sa o castige pe Emily pentru el.
   Aceasta intalnire neasteptata o va obliga pe Emily sa-si puna la indoiala deciziile, fortand-o sa faca o alegere, ce va distruge prietenii, sfasia inimi si ii va schimba viata pentru totdeauna."

   Al doilea volum al seriei este Pulse.
Sursa foto aici
Descriere: "Cum iti vei continua viata cand inima ta este atat de sfaramata, de rupta in bucati?
   Esti.... distrus. Cum vei merge mai departe atunci cand fiecare respiratie este mai mult decat o durere constanta? Viata devine o insidioasa aducere aminte ca ai alungat o mare si unica parte din tine. Sufletul... tau. Nimic nu te poate distrage, nu te poate indeparta de la tortura pierderii... vietii tale.
   Acum, cand Emily a plecat de langa prima ei dragoste, se trezeste ca alearga spre singura ei iubire. Agatandu-se de speranta, Emily risca tot ce i-a lasat barbatului care i-a consumat fiecare gand si vis din ziua in care s-au intalnit. Gavin o va primi inapoi? Si daca da, reintalnirea lor va fi ciocnirea a doua inimi destinate sa se completeze una pe cealalta si va reaprinde o iubire ce nu a cunoscut limite? Sau cicatricele ramase deschise din trecutul lor ii vor sfasia incet? Poate soarta, schimbatorul final al jocului, sa repare drumul spulberat inca de la bun inceput?
   Numai timpul poate spune....
   Tic-tac..."

   Daca ati citit cartea in engleza sau va doriti sa o cititi nu ezitati sa va spuneti parerea.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu