Pagini

luni, 21 aprilie 2014

Surprizele vin de la Epica

   Editura Epica ne pregateste o multime de surprize si ne-a dezvaluit o parte din titlurile in pregatire.


Sursa foto aici
   Slammed de Collen Hoover este povestea lui Layken, o tanara de 18 ani, care se vede obligata dupa moartea tatalui sau sa fie puternica pentru mama si fratele sau mai mic. La exterior pare tenace si rezistenta, dar in interior ea isi pierde usor, usor speranta.
   Pana cand apare Will Cooper: atractivul nou vecin in varsta de 21 ani, pasionat de poezie si cu un simt al umorului unic.
    Dar, nu la mult timp dupa o intensa si deosebita prima intalnire, o descoperire socanta ii obliga sa-si incheie noua relatie. Intalnirile zilnice devin dureroase si imposibil de suportat in lupta lor cu sentimentele ce ii atrag impreuna si secretul ce ii tine separati.


    Breakable de Tammara Webber.
Sursa foto aici
   V-a placut E usor sa te iubesc? A venit vremea sa-l cunoastem mai bine pe Landon Lucas Maxfield.
   El era singur si pierdut. Apoi a intalnit-o pe ea. Dar viitorul pare mai fragil ca niciodata.
   In copilarie Lucas a crezut ca viata lui este perfecta si astepta cu nerabdare un viitor plin de promisiuni. Pana cand tragedia i-a sfasiat familia si l-a facut sa se indoiasca de toate lucrurile in care crezuse. Tot ceea ce a vrut a fost sa lase trecutul in urma. Cand a intalnit-o pe Jacquelline Wallace, dorinta de a deveni tot ceea ce ea are nevoie a venit foarte usor.
   La fel de usor cum a invatat ca sufletul poate fi sfaramat in mai multe bucati, foarte simplu si tot ceea ce sperai poate fi smuls intr-o clipa.

Sursa foto aici
  Dare you to de Katie McGarry. Daca v-au placut prietenii lui Noah din Destine la limita, in curand veti descoperi povestea lui Beth, tanara ciudata si gresit perceputa de cei din scoala.
   Daca cineva ar stii adevarul despre viata lui Beth, ar trimite-o pe mama ei la inchisoare si pe Beth cine stie unde. Ea isi protejeaza mama indiferent cat ar costa-o. Pana in ziua in care unchiul ei o pune sa aleaga intre libertatea mamei si propria fericire. De aceea Beth se trezeste traind cu o matusa care nu o vrea si ducandu-se la o scoala unde nu este inteleasa. Cu exceptia unui tip de care nu ar trebui sa se apropie. Dar...
   Ryan Stone este baiatul de aur al orasului, un star al basseball-ului, cu secrete pe care nu le poate spune nimanui. Nici macar prietenilor cu care imparte totul, inclusiv indrazneala de a face lucruri nebunesti. Cele mai nebunesti?
    Dar ce incepe ca o provocare se transforma intr-o intensa atractie la care nu se asteptau nici Ryan, nici Beth. Dintr-o data baiatul cu imagine fara cusur risca totul pentru fata pe care o iubeste, iar fata ce nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea indrazneste sa viseze, sa doreasca...

Sursa foto aici
   The sky is everywhere  de Jandy Nelson este o celebrare a dragostei si in acelasi timp un portret al pierderii, o poveste de neuitat.
   Tanara de 17 ani Lennie Walker, un adevarat soarece de biblioteca si tocilara, canta la clarinet, isi traieste viata in siguranta si este fericita in umbra surorii ei mai mari Bailey. Dar atunci cand Bailey moare brusc, Lennie se vede aruncata in centrul scenei propriei vieti, si in ciuda inexistentei istorii cu baietii se vede pusa in situatia de a pune in balanta doua experiente.
   Toby a fost prietenul lui Bailey, iar durerea lui oglindea durerea lui Lennie.
   Joe este noul baiat din oras, venit de la Paris, al carui zambet magic este egalat doar de talentul muzical. Pentru Lennie ei sunt soarele si luna, unul o indeparteaza de durere, celalalt ii ofera mangaiere. Dar la fel ca omologii lor celesti, ei nu pot intra in coliziune fara ca intreaga lume sa explodeze.

Sursa foto aici
   Amy & Roger's epic detour de Morgan Matson.
     Amy nu se poate bucura de vacanta de vara.
   Mama sa a decis sa se mute la capatul tarii iar acum a cazut in responsabilitatea ei de a aduce masina la noul camin, o calatorie din California pana in Connecticut. Singura problema este ca de cand tatal ei a murit intr-un accident de masina, ea nu se simte in stare sa se aseze la volan.
   Isi face aparitia Roger, un vechi prieten de familie, care de asemenea are de facut o lunga calatorie.
   Drumul spre casa nu le este familiar, mai ales cu noua lor prietenie ce se aventureaza pe teritorii necunoscute, dar impreuna - Roger si Amy isi dau seama cum sa traseze harta drumului lor.

Sursa foto aici
   In Popular, Maya Van Wagenen a decis sa inceapa un experiment social unic: sa-si petreaca anul scolar urmand un ghid social de popularitate din 1950 scris de fostul model adolescent Betty Cornell.

   Pot buclele, centurile si un sirag de perle sa o ajute pe Maya in incercarea ei de a fi populara?

   Viata reala poate fi dureroasa, amuzanta si poate include o minunata si neasteptata surpriza - intalnirea si noua prietenie legata cu insasi Betty Cornell.
   Spusa cu umor si gratie calatoria tinerei Maya ofera cititorilor de toate varstele un exemplu de bunatate si incredere in sine.

Sursa foto aici
  In Be with me de Jennifer. L.Armentrout (a doua carte din seria Wait for you, prima a fost povestea lui Cam si Avery) este posibil sa aflam raspunsul la intrebarea: ce esti dispus sa risti pentru a fi impreuna cu persoana iubita?
  Teresa Hamilton a avut un an dur, s-a indragostit de cel mai bun prieten al fratelui sau mai mare, dar el nu a mai vorbit cu ea de cand au impartasit un extraordinar, orbitor si schimbator-de-viata sarut posibil. Ea a iesit dintr-o relatie cu probleme. Iar acum ceva ameninta sa puna capat pentru totdeauna carierei de dansatoare. Este timpul pentru planul B - colegiul. Si poate o sansa de al convinge pe Jase ca ceea ce au impreuna este real.
   Jase Winstead are un mare secret pe care nu l-a spus nimanui. In special frumoasei surori a celui mai bun prieten. Chiar daca a impartit cu Teresa cel mai fierbinte sarut, stie ca responsabilitatile sale trebuie sa aiba prioritate. Cu siguranta nu are timp pentru o relatie. Dar nu-l ajuta deloc faptul ca se gandeste doar la sarutul impartasit cu singura fata ce poate darama totul pentru el.
   Adusi impreuna din ce in ce mai des, Jase si Teresa nu mai pot nega sentimentele ce le au unul pentru celalalt. Dar pericolul si tragedia ii pun la noi incercari.

Sursa foto aici
   In Falling into us, Jasinda Wilder ne dezvaluie o noua latura a UNEI POVESTI PE CARE CREDEAI CA O STII....
  Cand Kyle Calloway a murit, a luat cu el o parte din Nell. Moartea lui Kyle a lasat un gol imens in viata si inima parintilor lui si a fratelui mai mare Colton si nu in ultimul rand a sfaramat vointa fetei pe care o iubea.
   POVESTEA PE CARE NU TI-AI IMAGINAT-O NICIODATA.....
   Becca de Rosa este cea mai buna prietena a lui Nell. Cand a murit Kyle, Nell a fost atat de devastata incat nimeni nu a putut ajunge la ea, nici macar cea mai buna prietena a ei, Becca. Asa cum ea incearca s-o ajute pe Nell sa treaca peste durere, propria ei viata este aruncata intr-un vartej, iar tot ceea ce stie se schimba.
   Dupa ce Nell a implini 16 ani, Jason Dorsey i-a cerut o intalnire, ce nu a mai avut loc niciodata. In schimb a sfarsit prin a se intalni cu cea mai buna prietena a ei, cu Becca. Atunci nu a avut de unde sa stie ca acea intalnire il va trimite intr-o lunga calatorie alaturi de Becca. Nu a avut de unde sa stie tragediile si victoriile pe care le va intalni, sau ca in Becca va gasi dragostea vietii.

   DUREREA NU O VEI UITA NICIODATA...

Sursa foto aici
  Wounded de Jasinda Wilder ne dezvaluie cum doua suflete ranite se vindeca reciproc.
   Razboiul mi-a luat totul. Familia. Casa. Inocenta. Intr-o tara devastata de razboi, de greutati economice, o tanara orfana ca mine are putine optiuni atunci cand vine vorba de supravietuire. Astfel, eu fac tot ceea ce trebuie pentru a trai, si am incercat sa nu iau in considerare costul platit de sufletul meu. Inima mea este goala si existenta brutala.
   Singurul lucru imposibil in viata mea este iubirea.
   Si apoi l-am intalnit pe EL.
   Razboiul este iadul. Este nevoie de o bucata din sufletul unui om pentru a face ceea ce razboiul iti cere. Traiesti cu frica, traiesti cu vinovatia si traiesti cu ingrozitoare cosmaruri. Daca nu ai trecut prin el, nu ai cum sa intelegi. Razboiul nu lasa loc pentru dragoste, tandrete si sensibilitate. Trebuie sa fii tare, inchis si gata pentru lupta in orice moment al fiecarei zile. Pierde-ti concentrarea pentru o fractiune de secunda si esti mort.
   Acum singurul lucru care ma poate salva este EA.

  Acestea sunt o parte din titlurile pe care ni le pregateste tanara Editura Epica. Titluri ce au avut aprecieri pozitive in strainatate si imi face o deosebita placere ca vor aparea si la noi. Bravo Epica. Sunteti deosebiti. Si va multumesc pentru minunatele titluri aduse dar si pentru cele ce vor urma sa apara.

Voi ce credeti? Nu vi se par interesante?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu